türkçe Çevirisi
[NTX-21874]

HORIZON AV MLZ.TIC.LTD.TI. - 21874 - Horizon Av Mlz.Tic.Ltd.ti.

товары и услуги компании;

hunting vest, fishing vest, outdoor clothing and gear, Pet clothing, pet bad.

Gecikmi dnem meelik te yaplan avlanmalarda avclarn ilk tercihi olan Aa.2 desenimiz ile retilmi klasik Avc yeleklerimizden
IMAGES 1
400 denye Cordurodan retilen tozluumuz, avlanma anlarnda allarn ve istenmiyen zararllarn olumsuz etkisine kar avclarmz ve doada yaam srdrenleri korumaktadr.
IMAGES 2
Ku avlanmalarnda ideal bel yelek<br><br>Av giysileri,  baliki yelekleri,  tfek kiliflari,  Trap & Skeet yelekleri,  av antalari,  Pet kiyafetleri,  Pet yataklari

<br><br>Av kIyafetleri,  BalIk kIyafetleri,  AtIcI kIyafetleri ve Pet kIyafetlerin de 1990 yIlIndan gnmze retim yapmaktayIz.  Av yelekleri,  BalIk yelekleri,  AtIcI yelekleri,  Av pantolonlarI,  BalIk pantolonlarI,  Tfek kIlIflarI,  Olta kIlIflarI,  KamI antalarI,  Pet yataklarI gibi; Av aksesuarlarI ve BalIk aksesuarlarI retimlerin de tamamen branlamI lkemizin nde gelen kuruluuyuz.  
 

2001 yIlIndan itibaren Avrupa ve Avustralya a kendi modellerimizi kendi markamIzla ihra etmekteyiz.  Horizonun retiminde ki eitlilik,  kalite ve rekabeti fiyatlarInI etkileyen nemli bir unsur Avrupa da ki avcIlIk eitimi ve 40 yIllIk kazanIlmI hIzIdIr.
IMAGES 3
Ku avlanmalarnda ideal bel yeleklerden, grnebilirliin nemli olan avlanmalarda..
IMAGES 4
Trap & Skeet gergin bir podyumda srdrlr. Sporcu, duruundan emin olmak, gmrntsnn aksiyonlarnea olumlu etkisini bilmek isteyecektir.
IMAGES 5
Trap & Skeet sporu scak iklim blgelerinde yapldnda, file kuman yaratt rahatlk tartlmaz olacaktr.
IMAGES 6
Balkc yelekler Horizon firmas tarafndan 19 yl akn sredir retilmekte ancak sadece son 3-4 yldr balkclk sporu yapanlar tarafndan anlalmtr. Basn yelei olarak kullanlmakta israr edilen balkc yeleklerimiz, balk yakalama anlarnn ksalnda deiik tehizat o an yannda bulundurma zorunluluunun bilincinde olan kalite balkclarn vaz geilmez giysilerindendir.
IMAGES 7
Prestij serisi retimlerimizden MDN-5 avc yelek
IMAGES 8
Prestij serisi retimlerimizden MDN-1 avc yelek
IMAGES 9
Prestij serisi retimlerimizden MDN-2 avc yelek
IMAGES 10

Сфера деятельности компании ;

округ : Demetevler
город : Ankara
страна: Trkiye








НОВОЕ СООБЩЕНИЕ